Latin, "tom tavla"

tabularasa01.gifJag måste vara galen. I den mest proppfulla av alla spelmånader sitter jag just nu och laddar ner Richard Garriott's Tabula Rasa. Jag hoppas nästan att spelet kommer att suga rejält, då kommer min tid att frias upp till bland annat Mario Galaxy, Mass Effect och Assasin's Creed.

Fastnar jag i Tabula Rasa kommer dock en fördel i det att jag kommer att spara massor av pengar den här månaden.

För övrigt tycker jag att det har varit förvånansvärt lite hype kring det här spelet. Konceptet är ju World of Warcraft i science fiction-miljö. Dessutom göra Richard Garriott comeback i form av General British. Utgivarna NC Soft har dessutom haft hyfsade framgångar med massiva online spel i form av City of Heroes, Guild Wars och Lineage-serien. Det borde ju åtminstone få någon upphetsad. Fördelen här är dock att jag har noll förväntningar på spelet i och med att jag vet så lite om det - och det är ju enbart positivt.

Var förresten nära att bojkotta spelet i och med den förnedrande fadäsen med Playboy, men så blev det som det blev och min nyfikenhet vann över min viljestyrka. Om dryga timmen kommer jag att ta mina första steg och utforska om det var rätt beslut.