Läsarundersökning: politisk skala

[uppdatering] Jag har valt att placera omröstningen i fältet till höger istället för som tidigare i ett inlägg - detta för att kunna hålla omröstning levande en längre tid. [/uppdatering]

Eftersom detta är gjort kan jag ta tillfället i akt att berätta att jag lagt in ett nytt inslag i bloggen, nämligen omröstningar.

Detta på grund av ett par anledningar.

Det första och viktigaste är att jag vill lära känna mina läsare och fram för allt ta reda på hur ni ser på min blogg. Den andra anledningen är att jag vill aktivera de läsare jag får ännu mer än tidigare. Då är någon omröstning i månaden ett bra verktyg. Tanken är att vi ska påverka varandra och utvecklas ihop.

Efter att ha bloggat i två år känner jag att en frist fläkt kan behövas. Hoppas att ni tycker detsamma.