Kommentarskärlek

Det bästa med att blogga är de kommentarer man får från läsare. Detta är någonting de flesta skulle skriva under på. Sätten att belöna kommenterare på är många - men tyvärr inte alltid så effektiva. Man låter kommenterare länka till sin egen blogg, man installerar Dofollow-tillägget för att dela ut lite sökmotorskärlek och man ser till att exponera de senaste kommentarerna på sidebaren.

Deepedition har sedan en bit tillbaka gjort mer. Med tillägget CommentLuv installerat har han belönat kommenterare genom att länka tillbaka till deras senaste inlägg. Själv blev jag väldigt intresserad av tillägget och efter att ha provat ut det blev det rätt självklart att även jag skulle se till att använda det.

Numera har jag CommentLuv installerat på bloggen, skriver du in adressen till din blogg kommer tillägget att söka igenom och hitta det senaste du skrivit för att sedan snyggt visa upp det under din kommentar. Prova själv för att se hur det funkar. Det räcker med att du kommenterar ett inlägg.

För nuvarande stöds bloggar från WordPress, Typepad och Blogger/Blogspot samt bloggar som har en flödeslänk i headern. Det är ganska heltäckande.