Joakim Bennet

Nu är det alltså ute. Joakim Bennet blir ny chefredaktör för Super PLAY. Det är underbara nyheter. Kan erkänna att jag känt en oro över Tommy Rydlings ersättare, oron är dock nu skingrad.

Jag har aldrig haft nöjet att arbeta med Joakim, har inte varit med i branschen tillräckligt länge. Jag har dock följt honom under hans PC Gamer-tid och njutit av hans arbete där framför allt krönikorna varit framträdande. Sedan kunde jag tycka att Joakim hamnade i skymundan med Reset/Level och att han först lyckades visa sitt riktiga jag med Xbox Life - en tidning som tyvärr lades ner.

Att han nu får basa över Super PLAY ser jag som positivt. Jag uppfattar Joakim som en person med driv, ambition och kunskap. Ska bli spännande att se hur mina förutsatta åsikter kommer att matcha verkligheten.

***

I övriga nyheter var Skåneresan välbehövlig. Att låta bli datorn över en helg känns rätt härligt. Tyvärr straffar det sig när man återvänder hem och ser att 300 nya Joost-inbjudningar står och väntar. Nu har jag dryga 200 inbjudningar kvar att dela ut, får se om förfrågan kommer att hålla i sig. Gudarna ska veta att dagstidningarna gjort sitt bästa för att få hit folk till min blogg, så fort en tidning skriver om Joost får jag ett hundratal förfrågningar. Den där öppna betan börjar bli efterlängtad 🙂