Jag lever fortfarande

Det var ganska länge sedan jag skrev något. Orsakerna är det nya jobbet och flytten till Stockholm.

Just nu är det mest teknologiskt avancerade verktyget i mitt nya hem en klockradio. Jag har ingen tv och absolut ingen dator. Att blogga blir liksom svårt. Samtidigt är det ganska skönt att... halvåtervända till det glada 40-talet där min enda livlina mot omvärlden är radion.

Jag har missat chansen att skratta åt de nazistiska glassarna och att håna den nya påven. Det känns tungt, jag hade säkert kunnat komma med någonting som vagt hade påmint om komik.

Beställningar på tv och dator är lagda. Någonstans har jag kommit in i delbetalningshelvetet på grund av detta. Det verkar som om bankerna har min deklaration från år 2003, alltså min deklarerade inkomst under 2002. Just då var det väldigt, väldigt lite och jag måste konstant ringa bankerna och förklara hur det egentligen ligger till med min ekonomiska situation. Bah!

För övrigt borde jag sluta skriva nu, kollegorna börjar ge mig konstiga blickar 😉