Jag kapitulerar, Singstar Bollywood

Med tanke på de senaste dagarnas händelser, det att man får sparken trots att man sitter på ett riktigt guldlir som inte ens fått chansen att visa vad det går för, håller jag på att ge upp illusionen om att jag kan spelbranschen.

Ungefär då kommer nästa smäll. Singstar Bollywood släpps nu på fredag i Storbritannien. Med fonetiska texter. Och kommer säkerligen att sälja i ett antal hundratusen ex. Någonstans här försöker min logiska hjärnhalva övertyga mig om att jag ska sluta bry mig och ta ett hederligt jobb som svetsare, rörmokare eller riksdagspolitiker.

Jag tröstar mig själv än så länge med att kolla in Singstar Bollywoods spellista.

* Aashiqui - Nazar Ke Samne
* Askar - Jhalak Dikhla Ja
* Chalte Chalte - Chalte Chalte
* Chalte Chalte - Suno Na Suno Na
* Chameli - Sajna Ve Sajna
* Dil Chahta Hai - Koi Kahe Kehta Rahe
* Dil Hai Ki Manta Nahin - Dil Hai Ki Manta Nahin
* Don - The Chase Begins - Ye Mera Dil
* Dus - Dus Bahane Karlke Le
* Guru - Barso Re
* Guru - Tere Bina
* Ishq Hai Tumse - O Soniya
* Kaal - Tauba Tauba
* Kaal - Kaal Dhamaal
* Kabhi Alvida Naa Kehna - Where's the Party Tonite
* Kabhi Alvida Naa Kehna - Mitwa
* kabhi Khushi Kabhie Gham - Bole Chudiyan
* kabhi Khushi Kabhie Ghamv - Suraj Hua Maddham
* kabhi Khushi Kabhie Gham - Say Shava Shava
* Kal ho na ho - Maahi Ve
* Kal ho na ho - It’s the time to disco
* Kal ho na ho - Pretty Woman
* Khakee - Dil Dooba
* Kuch Kuch Hota hai - Kuch Kuch Hota Hai
* Kuch Kuch Hota hai - Koi Mil Gaya
* Kya Love Story Hai - It’s Rocking
* Main Hoon Na - Main Hoon Na
* Rang De Basanti - Rang De Basanti
* Salaam-E-Ishq - Salaam-E-Ishq

Och sen ser jag mig själv sjungandes "Chalte Chalte" och då är det någonting inom mig som vill ge spelbranschen ännu en chans.