Jag är inte terrorist

terrorist2.jpg

"Jag är inte terrorist" står det på denna tröja. Språket är arabiska och tröjan är en ironisk motreaktion på en synnerligen obehaglig händelse i JFK-flygplatsen där en man fick ett ultimatum att ta av sig sin tröja med arabiskt tryck eller missa det plan han varit på väg att borda.

Jag önskar att kunde vara lika modig som Tim och ha på mig denna tröja nästa gång jag ska iväg och flyga.

Även en kvinnlig variant finns att införskaffa.

terrorist.jpg

Lägg gärna märke till att stavningen är annorlunda, det arabiska språket delar nämligen upp adjektiven (i det här fallet terrorist) i maskulint och feminint. Rätt imponerande att man även tänkt på detta när man tryckte upp tröjorna.

Min nya favvoshop finns att hitta här.

Och så var det första steget mot en fullfjädrad modeblogg taget...