Jag är faran som lurar i natten

darkwing-duck.gifDet största faran av dem alla - sömnlösheten. Då är det bara att byta tema på bloggen, igen. Den här gången till en betaversion av ett kommande tema från Andreas Viklund.

Anledningarna till bytet är många. För det första är jag sömnlös. För det andra är det här temat widget-anpassat vilket kommer att ge mig möjlighet att leka runt med publiceringssystemet. För det fjärde för att det är lika enkelt och smart som Slimple, fast lite snyggare och lite smartare. För det femte för att det är svenskutvecklat och innehåller designbeslut som passar standarderna i landet, någonting amerikanska teman sällan gör vilket tvingar mig att hoppa in och rota i kod.

Nu ska allt det gamla bara anpassas och testas. Bara.

Enda klagomålet jag har hittills är att man inte kan se om det finns kommentarer förrän man går in i ett inlägg, detta kan möjligen avhjälpas genom kommentar-widgeten.