Jag är en fonero

Nu har man alltså gjort det, gått med i FON, ett världsomspännande nätverk där man delar ut WiFi. Gratis om man vill, eller för en liten peng.

Själv har jag ambitionen att dela ut min uppkoppling gratis. Solidaritet och trådlösa uppkopplingar till alla, eller nåt. Jag säger att jag har ambitionen att göra det eftersom jag är inte helt säker på hur jag ska gå till väga. FON-routern är installerad, senaste firmwaren är på plats och jag kan surfa med både min dator och mina trådlösa apparater. Men är jag en så kallad generös Linus eller en lite snålare Bill? Ingen aning. Säg gärna till om du vet hur jag kan ta reda på det. Äntligen har FON bett mig att registrera min router, nu är jag en Linus och du är välkommen att surfa fritt från min hotspot.

Nu kan man kan ligga i sängen och surfa med hjälp av sin DS, PSP eller mobil, skönt.