Jack Hansen, det här är min vinnare

Obligatorisk bakgrund till inlägget: Jack Hansen utmanar bloggosfären när han menar att Hillary Clinton blir USA:s nästa president. Jack är så självsäker att han väljer att lotta ut 1000 kronor till en bloggare om det skulle visa sig att han har fel.

Vilket han självfallet har.

Vinnare av det amerikanska valet 2008 och USA:s nästa president är ingen mindre än Mojo Jojo - den mest ondsfulla apan moder jord skådat. Sanna mina ord.

Jack Hansen tror stenhårt på Hillary efter att ha skådat hennes första reklamfilm. Well, two can play that game. Mojo Jojos fantastiska film är hårdare, mer slagkraftig, mer skrämmande och framför allt är den väldigt rolig. Det är en svår kombination att slå. Efter att ha sett Mojo Jojos film är jag därför helsäker på att vi tittar på USA:s kommande president.

Det kommande valet är mer liberalt än på länge. Kampen står mellan en kvinna, en mörkhyad man, en toyboy och värst av allt en liberal republikan. De amerikanska väljarna är mer förtvivlade än någonsin i sin känsla av att ingen av kandidaterna är tillräckligt representerande för deras åsikter. Därför kan valet av en apa vara lättare än vad man tror.

Jag har ännu bara fått två medtävlande i Jakob Dlouhý och Kulturbloggen.