Internet Explorer feature complete

Microsoft har släppt ännu en version av Internet Explorer 7. Den här är en så kallad feature complete, eller layout complete som det också heter. Kort sagt är det en beta version av webbläsaren med alla finesser inlagda.

Jag gillar inte att erkänna det, men jag tycker om det senaste bygget, till skillnad från det förra som kändes rätt amatörsmässigt och plottrigt. Nu ser jag vad det är Microsoft tänkt sig och framtiden ser ljus ut för webbläsaren.

Det ska bli intressant att prova Firefox 2.0 och se hur webbläsarna står sig mot varandra. Tyvärr finns Firefox' nya endast i en alpha-version i nuläget och det vågrar jag inte ladda ner. Men vid beta ska det bli kul att se hur Mozilla antagit utmaningen.

Fram till dess kommer Firefox 1.5 fortfarande att vara mitt förstahandsval, men jag kommer troligen att börja använda Internet Explorer 7s senaste beta version allt oftare.

Ladda ner och prova, men kom ihåg att en beta sällan är så stabil som man önskar. Se dessutom tilll att följa instruktionerna i länken och avinstallera det gamla IE7-bygget.