I nästa Muscle

Hur förvånad jag blev av att bli kontaktad av magasinet Muscle för en cover story kan man se på omslaget till nästa nummer. Idiotiskt av bildredaktören att välja den bilden av alla egentligen.

Antar dock att bilden är demonstrativ om jag ska vara ärlig. Jag har nämligen blivit intervjuad om min nya träningsform, "lyft av vattenflaska och hantering av kylskåpsdörr"-metoden. Den är väldigt effektiv. Alla i Hollywood som är nåt kör den.

Jag vill rikta ett särskilt tack till Mr. John Travolta som blivit lite av en talesman.

"I have fame on the level of a Marilyn Monroe or an Elvis Presley, but part of the reason I didn't go the way they did was because of my beliefs. People make judgments about Scientology, but often they don't know what they're talking about."

Säger han med en säljande ton.