Hur jag lärde mig att älska Linux

Jag har en katalog jag försöker ta bort. Skriver rm build.version

Får tillbaka ett upplysande meddelande. Unable to remove directory build.version. Is a directory. Oh shit, var katalogen jag försökte ta bort en katalog? Tack för att du lät mig veta Linux, verkligen!

Jag skriver då in det bättre kommandot rm –rf build.version och det säger inte ens *poof*. Katalogen försvinner i tomma intet. Utan ett pip.

Det ska sägas, jag förstår mig inte på Linux egentligen. Jag har ingen aning om varför jag först inte får ta bort en katalog för det faktum att den är just en katalog, medan den i nästa steg försvinner utan förvarning, men jag gillar det. Inget mesigt "är du verkligen säker på att du vill ta bort katalogen?", bara hårt och rättvist raderande.

Linux, i ett nötskal. Tror jag.