Hur jag blockade 10000 konton på twitter och slutade oroa mig

twitter_bird_blockTwitter är fantastiskt. Människorna som använder twitter är inte alltid det.

Det hela började med #svpol-rasisterna. De dök upp överallt i mitt flöde. Förgiftade min dag. Jag ville slippa dem, men de var så många! Räddningen blev en lista med ett par hundra SD-troll, jag minns inte var jag hittade den, men jag gick genom den ett konto i taget och tryckte på block. Efteråt hade jag ett flöde som var befriande rasistfritt. Twitter blev kul igen.

För några månader sen dök #gamersgate-svinen upp. Återigen hade jag ett förgiftat twitterflöde där det var lätt att drunka i hat. Den här gången pratar vi flera tusen konton, så vad skulle jag göra nu? Svaret hittade jag hos ggautoblocker, en lista med kända #gamergate:are som man kan prenumerara på för att sedan blocka alla som finns med. Genialt! Detta ledder mig då vidare till den fantastiska tjänsten Block Together - här delar twitterfolk med sig av sina blockningar så att andra kan dra nytta av dem.

Massiv troll- och hatbekämpning.

Vill du slippa #svpol-rasister OCH #gamergate-hatare i ditt twitterflöde? Logga då in på Block Together, klicka sedan på min blocklista och tryck på "Block All and Subscribe"-knappen.

Ditt twitterflöde, och du, kommer att må bättre.