Hur bloggar man?

När man inte bloggat på ett tag, uttryckt sig genom twitter och reblogs på tumblr, då är det faktiskt svårt att sätta igång med att skriva ett längre inlägg.

Märker detta just här och nu. Tänkte först skriva om något helt annat - det faktum att jag blev pappa för en och en halv månad sen - men det vill sig inte riktigt. Det är inte så att jag har skrivkramp, men väl seriösitetskramp och textlängdskramp. (Ett bra tecken dock, jag har börjat hitta på ord igen).

Vad jag tänker är att jag vill kicka igång bloggandet igen. Få lite tid för mig själv med detta när resten av tiden mest går till familjen, och framför allt lilla bebisen som jag kärleksfullt väljer att kalla Batman Phantom Sir King Sly. Få igång min förmåga att uttrycka mig i textform - det är något som verkligen rostat igen.

För vad det hela handlar om är en längtan att bli kreativ. Kanske börja skriva skönlitterärt, kanske ge sig på att utveckla ett spel med GameMaker eller nåt liknande. Att inte helt drunkna i det här med familjeliv. Även om det är näst intill omöjligt. När fru eller barn behöver mig då hamnar allt annat i andra hand.

Nåväl. Jag vill mer med den här bloggen än spotifylistor och youtubeklipp.

Förresten, funkar den där publicera-knappen fortfarande?