Hjälp till medmänniska

Fastighetsägaren Nils Olav Skaret hyr ut sina lägenheter till invandrare för ockerpriser eftersom de kostar mer. Han motiverar sina handlingar med att invandrare förbrukar mer vatten och att de förstör sina lägenheter.

Jag får anse mig själv som ganska kunnig inom området och önskar därför hjälpa herr Skaret, min medmänniska. Det han inte visste är att invandrare gör mer än slösar på vatten och hänger sig åt förstörelse.

Badrummet är ett ganska drabbat rum i huset. Det är inte varje dag man stöter på minst en brunn, oftast två, mitt i hemmet. Svenska hem är väldigt populära på grund av detta faktum. Det finns ju aldrig ont om dricksvatten. Tyvärr brukar hålen vara ganska små och aldrig anpassade till en hink av moderat storlek. Borttagande av stolen och utvidgning av hålet är ett måste.

Hur uträttar man då sina behov undrar ni kanske? Jo, som alla andra hygieniska varelser. Knappast inomhus. Balkongen brukar vara optimal, men har man ingen balkong så går det alltid att komma runt problemet. Det finns rätt många träd i skogen om man säger så.

Att ta ett bad är ganska skönt. Diskbänken i köket är perfekt. Gott om sittplats där man kan tvåla in sig ordentligt, sen är det bara att krypa under munstycket och låta vattnet forsa. Vissa lyxhus har ett duschmunstycke och då är badstunden självklart ännu bättre.

Nu till sommaren passar förresten kylskåpet perfekt. Kläderna man förvarar där är alltid behagligt kalla när man tar dem på sig på morgonen. Till vintern används självklart spisen då kläderna, vid rätt användning, blir behagligt varma. Oftast brukar det dock gå snett och det mina damer och herrar är anledningen till att många invandrare går runt i secondhand kläder.

Jag har endast skrapat på ytan av problemet, men förhoppningen är att jag hjälpt Nils Olav Skaret från Skarets Fastigheter AB att ytterligare slipa på sina argument för extra höga hyresavgifter till utländska hyresgäster.

Ni måste förstå att jag inte är ute efter ett tack eller något sådant. Jag vill helt enkelt hjälpa en medmänniska.