Hejdå instagram

När flickr gjorde allting fel, och instagram allting rätt var det lätt att överge den förra till förmån för den andra. Visst var flickr fortfarande bättre på de "riktiga" bilderna, men för snabba twittervänliga bilder var instagram överlägset.

Själv satt jag och väntade på att yahoo skulle lägga ner flickr, lät bli att betala medlemskapet när det gick ut i somras.

Sen hände det en massa. Flickr släppte för ett par veckor sen en app som till stor del apade efter instagram, något jag skrattade åt, och sen uppdaterade instagram sina användarvillkor - plötsligt var det inte lika självklart vilken tjänst man skulle använda.

Personligen har jag nu valt att radera mitt instagram-konto, trots att tjänsten reviderat sina villkor. Anledningen är att jag använder instagram alldeles för sällan ändå, och då är inte den tappade tilliten värd mödan.

Själv kan jag tycka att om man använder instagram mycket så är det absolut värt att vara kvar, men har man ett konto bara för sakens skull kan det vara bra att markera genom att avsluta kontot.

Vill man ha kvar sina insta-filtrerade bilder lär freethephotos.com vara bra. Då ser det ut så här.