Harlequins okända omslag

Humm... nej, det är inte som du tror. Jag läser inte Harlequins romaner, i och för sig skall man aldrig säga aldrig, men chansen för att jag skall läsa en av de här romanerna är relativt liten. Varför jag skriver om de ökända böckerna beror på ett länktips som jag hittade när jag surfade runt på en av mina favoritforum.

Det har visat sig som sådant att det finns en väldigt hjälpsam hemsida på nätet som snällt förklarar vad Harlequins omslag egentligen står för. Underhållning utlovas. Lite roligare är dock läsarnas egna bidrag. För oavsett hur sjuk originalförfattaren är så blir han alltid överträffad av någon.

Några favoriter är denna (träffsäkert), denna (ha!), denna (det gäller att ha det rätta prespektivet) och denna (tufft!).

Ha det så kul nu, och god natt.