Halva dagen borta

Jag steg upp idag, lite halvseg och trodde att jag hade vaknat tidigare än väntat. Det blev precis tvärtom, jag hade försovit mig till klockan 12. I och med att vi har sommartid nu så vaknade jag egentligen klockan 11, vilket känns bra. Jag kan med gott samvete säga att jag vaknade i förmiddags, istället för att skämmas med att jag inte steg upp förrän på eftermiddagen. Att lura sig själv känns faktiskt skönt.

För övrigt var jag aktiv idag och lade in ett par annonser angående försäljningen av min bil, sentimentalvärdet är stort, synd att det inte kan räknas in i det egentliga priset. Jakten på en ordentlig bostad fortsätter, senaste blev jag vettskrämd av en etta där månadshyran gick på 8000 kronor. Jag kan lungt säga att gränsen gick för länge sedan, inte en chans i helvete att jag betalar 8000 i månaden för 25 kvadratmeter.