Halo 3, billigt hos elgiganten

Halo 3Få spelintresserade har nog missat att Halo 3 släpps imorgon (eller i natt om man är en galen tältande person utanför Webhallen). Bland hyllningarna har en del negativa recensioner hittat ut på webben - och som vanligt är dessa mest intressanta.

City delar till exempel ut tre av fem i betyg och menar att Halo 3 är det sämsta spelet i serien. I recensionen framgår det varför de tycker så som de gör, nyckelordet är konservatism. Jag har tidigare varit inne på samma spår.

Ännu en likasinnad recensent är Tom Chick från Quarter to Three. Han snackar om en kolossal besvikelse.

Det sagt har jag självfallet redan köpt Halo 3 och kommer troligtvis att njuta rätt bra av det. Elgiganten har det bästa priset jag sett hittills. 399 kronor är svårslaget. Någon extra material blir det inte för min del, för det första har jag blivit sviken av dessa tidigare, för det andra kommer Xbox Live att slänga upp ett par filmer om utvecklingsarbetet för gratis nedladdning och dessa får räcka för min del.

Räknar jag rätt kommer jag inte att få spelet i min hand förrän tidigast övermorgon. Det ger mig tillfälle att kanske slutligen runda av Halo 2 - något jag ännu inte orkat med. Kombinationen Arbiter och The Flood är rena tortyren.