Halebops iPhone-erbjudande

What's the catch?

Jag har alltid varit skeptisk mot Halebop, inte för att de blåst mig eller något, jag har aldrig haft med dem att göra ens. Det är deras image som gör mig osäker. Halebop känns inte seriöst. Känns som ett bluffbolag. Jag tror att reklamen kan ha mycket med det att göra. Slarvigt tecknade snuttar med en helt meningslös punchline. Det företaget kan liksom ingen driva på allvar.

Och så ser jag operatörens iPhone-erbjudande. Och den låter... rimlig. Bindningstid i 24 månader, månadsavgift på 268 kronor för 16-gigaren, 500 MB surf ingår (fritt egentligen, men när hastigheten sänks till modemnivå efter 500 MB så är det rena skämtet).

Är det de 500 MB:en som är "the catch" i det här erbjudandet?

För jag har aldrig haft en telefon som jag gjort mig av med på mindre än två år, och då har jag haft the worst of the worst. Och 500 MB räcker väl långt?

Missar jag något väsentligt här?