Google Reader-trender

Så här ser trenden ut för mitt läsande i Google Reader:

googlereadertrend.gif

Aningen missvisande om jag får säga det själv. I mitt fall har jag en hanterlig mängd bloggar inlagda i min läsare och det händer väldigt ofta att jag läser alla inlägg som kommer in. Ointressanta bloggar åker alltid ut från min samling, jag gillar inte när det är stökigt i RSS-läsaren. Just därför är topplistan missvisande. Här blir det onekligen så att de mest frekvent uppdaterade bloggarna lyckas lägga sig på topp.

Google Readers trendmätare blir därför ganska obrukbar, inte mer än ett sätt att räkna ut hur många inlägg mina favoritbloggar skrivit de senaste 30 dagarna.

Du kan själv kolla in din Google Reader-trend (om du har ett konto som du använder det vill säga) genom att klicka här.