Fyller två år

Se till vänster, där går en arab fyller två år idag i dess nuvarande form.

Det är populärt med statistik när man skriver inlägg av den här typen, så...

Sedan 6:e februari 2005 har jag skrivit 522 inlägg och fått 817 kommentarer. Sedan Akismet installerades på bloggen har 11820 spamkommentarer stoppats. Bloggens databas är för nuvarande 1,6 MB stor och består av 3512 rader kod i 10 tabeller.

Jag har alltid varit något förtjust i att byta teman, grovt räknat tror jag att jag bytt utseende på bloggen ett tiotal gånger, alltid med en obligatorisk lokalisering som följd. Som alltid är jag mest nöjd med det senaste temat.

De fem mest populära inläggen enligt Google Analytics är som följer:

Jag tänker inte vara sentimental i överkant utan nöja mig med att tacka er läsare för den tid ni lagt ner, de kommentarer ni skrivit och de diskussioner ni deltagit i. Tack!