Extreme makeover

Man är ganska illa funtad när man vid 22:30 på natten bestämmer sig för att man inte tycker om bloggens tema längre utan det är dags att skaffa nytt.

Sagt och gjort tog det inte lång tid förrän jag föll för Fleur de Lys. Tycker att temat ger bloggen mycket mer värme än det förra, samtidigt behålls den vita bakgrunden med svart text - någonting som jag anser vara ett måste. Ett plus är att temat verkar fungera lika bra på Explorer som på Firefox, man vill ju täcka så många webbläsare som möjligt. Det blir antagligen för mig att ladda ner Opera och se hur jag ligger till där.

Att menyn nu hamnat till vänster om mina inlägg är också det ganska positivt, jag får en känsla av klassisk webbdesign i alla fall. Och det är ju inte alltid så illa.

Ett problem är den fula pricken vid "Om bloggen"-sektionen. Jag kan inte lokalisera den i koden och den driver mig till vansinne. Dessutom retar jag mig på att det finns några engelska uttryck som vägrar försvinna, jag hatar att dyka ner i kod som jag inte skrivit själv.

Nåja, det får räcka för inatt. Jag gäspar redan löjligt mycket som det är.