Ett sånt där punktformaterat inlägg

Ibland är vissa helger aningen för händelserika, då slår hjärnan ifrån och man har svårt att greppa tag i allt. Då passar ett sånt här punktformaterat inlägg utmärkt.

* Fyllde år i helgen. Befinner mig fortfarande i en plats då det är roligt att fylla år. Vet inte om jag kommer att tröttna ärligt talat.

* Det ryktar att Halo 3-recensionen i Super PLAY #139 kommer att vara något i hästväg. Ser fram emot att dyka ner i den. Undertecknad har dessutom skrivit lite mer än vanligt i det nummer som släpps i butikerna nu i veckan.

* Jobbpolaren Mute har kollat in konstsimsmästerskapet för herrar och laddat upp med en film och några bilder. Hans bidrag till tävlingen blev en köttbulle (!).

* Årets medieraket heter onekligen Eva Nazemson. Programledaren för Nattliv i TV4 Plus kräks i direktsändningen för att med en stor portion mod och humor återvända i rutan. Cred till Eva Nazemson för en professionell attityd. TV4 kan dock gå och dränka sig, att ett skitbolag tvingar en människa som uppenbarligen inte mår bra att leda ett direktsänt program visar bara på cynismen i korridorerna. Youtube har självfallet det populära klippet till besiktning.

* Spelbloggen tipsar om senaste Wired, det tänker jag också göra. När jag säger att jag jobbar som speltestare är den allmänna uppfattningen att jag "sitter och spelar spel". Läs Wireds artikel för att få en aning om vad jag verkligen gör, om än inte i samma skala...

* SJ fortsätter att suga. Med priser dyrare än flyget och konstanta förseningar känner jag mig som en idiot varje gång jag sätter mig i ett tåg.

* Uppdatering: Hur kunde jag glömma den här guldklimpen? Högerns verklighetsuppfattning är ju rätt talande.