Ett nytt jobb väntar

Jag har vetat om det här sedan torsdag förra veckan, av någon anledning har jag dock inte riktigt vågat erkänna det för mig själv. Förrän nu. Jag har fått det jobb jag ville ha och som jag tidigare skrev om.

Torsdag förra veckan blev jag kallad till en andra intervju och där fick jag reda på att allting hade klaffat. Jag blev så glad att jag till och med glömde att fråga när tjänsten i fråga egentligen skulle tillsättas. Efter ett samtal på förmiddagen idag fick jag reda på att jag kommer att starta på min nya arbetsplats under april och det var kanske inte förrän då som jag riktigt kände att jag låg säkert till. Det känns lite vemodigt att lämna min nuvarande arbetsplats, mest på grund av människorna som arbetar här. Men man måste ju gå vidare. Speciellt när man får det där jobbet som man verkligen ville ha.

Det skall bli kul att anta de nya utmaningarna. Så väl som jag känner mig själv vet jag redan att allting kommer att gå väl. Min vår kommer nu att bli lite grönare, lite skönare. Ett djupt andetag.