En arbetsintevju att frukta

På måndag sticker jag till huvudstaden för en anställningsintervju. Ett flertal punkter gör att jag väldigt gärna skulle vilja börja på det utannonserade jobbet. Först och främst gäller det själva yrket och det område som företaget arbetar inom. Jag har ett väldigt stort intresse och en hel del kunskaper, vilket jag antar är positivt. Vidare är det ju toppen att man får en anledning till att flytta till Stockholm, jag har nog tröttnat på den småstad jag för nuvarande lever i.

Visst känner man sig nervös, men det gör väl alla. Jag vet att jag kommer att göra mitt bästa för att få företaget att anställa mig, någonting som ingen kommer att ångra. Man känner ju sig själv bäst, och jag vet att med tanke på yrkesrollen och yrkesområdet så kommer jag att vara som skapt för jobbet.

Nu hjälper det ju inte mig att jag skriver detta i en blog... men visst tusan känns det skönt att få orden ur sig...