Det blev ett nytt spel

Köpte hem ett nytt spel idag, men det är inte vad du tror.

Hype för all del, men Grand Theft Auto IV lockar inte mig tillräckligt för att jag ska jaga rätt på det. Det kommer att bli ett köp, men det kommer när det kommer.

Under helgen kommer jag istället att njuta av Mario Kart Wii - vi har en oofficiell tävling på jobbet - det gäller att slå världsrekordet. Eller att vara snabbast på kontoret. Det är typ samma sak.

Noterat i Elgiganten: Det står alltid minst femton personer i kön till kassan. Kassörskan ropar ut att GTA är slut. Tio personer lämnar besviket affären. Proceduren upprepas fem minuter senare. Det är lite Lemmings över det hela, kanske just därför som jag inte känner för att jaga ett spel. Jag älskar spel, men det finns banne mig tusentals andra viktigare saker här i livet.

Jag önskar att folk kunde sluta spela PR-folk i händerna.