Därför hittar ni hit

Att lista sökord som lett till min blogg har jag aldrig gjort, den enkla anledningen har varit att det inte varit kul tidigare. Oftast är det tråkiga och självklara sökord som "arab" som lett folk till bloggen.

Men... förra veckan var underbar. Kolla bara in den här listan, sorterad efter antal träffar.

1. pernilla karlsson 2005
2. arab xxl
3. arab musik
4. studera till radiopratare
5. torrent antipiratbyrån

Pernilla Karlsson 2005. Ok, det fattar jag. Jag har länkat till en diskussion hon hade på sin blogg och Pernillas blogg är länkad till vänster.

Arab XXL? Ha ha ha! "Se till vänster, där går en extra stor arab." Feah meh!

Arab musik. Nja. En lyckoträff eller hur man ska se det. Inget kul alls.

Studera till radiopratare? Jag har så vitt jag vet aldrig tagit upp ämnet. Varför Google fått för sig att min blogg har med den söktermen att göra lär jag aldrig få veta. Jag har i och för sig varit med i P1 en gång, det gör mig dock knappast till någon expert.

Torrent antipiratbyrån. Hmm, kanske borde sökt efter Torka Rent: Antiarab byrån 😉