Change we kan ta på

Förändring förgyller. Det verkar inte Obama ha förstått och tyvärr har vi fått ännu en amerikansk president som borde lära sig slå upp ordens innebörd i ett lexikon. Men jag har i alla fall lite äkta change i mitt liv.

Som konsult är det rätt givet att man avslutar ett uppdrag för att sedan börja hos en ny kund. Och den dagen är här för min del. Imorgon är det nya äventyr som gäller. Kommer att sakna det gamla gänget. Men ska man se ljust på det hela så är jag helt säker på att jag kommer att sakna det nya gänget när det väl blir dags att lämna dem inför nästa utmaning.

Att vara konsult är lite konstigt på det sättet. Men samtidigt underbart om man gillar att träffa nya människor, sätta sig in i nya situationer och ta sig an nya utmaningar. Och jag är en sådan person.

Jag behöver ingen change I can tro på - jag har istället change in the görning. Yes I kan.