Bokmani

Ett snart utgånget presentkort och mina bokköp tog plöstligt fart. Först lades en beställning på Dark Elf Trilogy av R. A. Salvatore. Sedan hittade jag plötsligt en ny del av min favorit bokserie, denna skriven av den ursprungliga författarens kollega. Säkert jättespännande så det blev ett köp. Night of Knives av I. C. Esselmont i begränsad upplaga på 500 böcker. Att köpa den boken gav mig självklart sug efter mer, den här gången vände jag mig till bokseriens originalförfattare, Steven Erikson, vars bok The Healthy Dead (även den i begränsad upplaga) varit mycket svår att få tag på. Men tack vare andrahandsmarknaden lyckades jag. Beställningen är satt.

Nu är min samling av A tale of the Malazan Book of the Fallen komplett. Eller så komplett den kan vara eftersom minst fem böcker till skall släppas. Alla självklart riktiga tegelstenar på minst 700 sidor.

Fem böcker sitter jag och väntar på med andra ord. Samtidigt är jag inne på facklitteratur om speltestning. Det har nästan blivit för mycket av det goda.