Blogipedia, jag är...

Blogipedia, jag
Klicka för en större version.

Blogipedia är en ny tjänst från bloggurun Ted Valentin där man kan få en översikt av fakta och åsikter från bloggar. Man söker helt enkelt valfritt ämne eller namn och får en uppräkning på formatet "X är..." baserat på vad bloggar skrivit. Smidigt.

Jag provade ut en lite mer poetisk sökning på "jag", resultatet går att hitta i en skärmbild om man klickar på bilden ovan. Eller så kan man bara klicka på länken här för att komma till resultatsidan.

Själv var jag inte helt nöjd med mina resultat ska jag säga, så här kommer en del definitioner (hjälp gärna till i kommentarerna om du känner för det).

Naseer Alkhouri är en arab.
Naseer Alkhouri är tunnhårig.
Naseer Alkhouri är en testkonsult.
Naseer Alkhouri är ett web 2.0-fan.
Naseer Alkhouri är född år 1980.
Naseer Alkhouri är din vän i sajberspejs.