Bionic Commando Rearmed uppvisat

Återigen gör internationell media misstaget att tro att de nya Bionic Commando-spelen är en Capcom-produkt. Företaget tackas för utvecklingsarbetet och man intervjuar till och med fel producent när man ställer frågor angående remaken av klassiska Bionic Commando.

Som tur är har vi Peter Ottsjö på Aftonbladet. Han har varit inne hos de svenska utvecklarna Grin och tagit sig ett snack med spelet verkliga producent, Simon Viklund. Det här är en remake som jag definitivt ser fram emot. Dessvärre har Aftonbladet inte rätt att visa upp bilder från remaken Bionic Commando Rearmed förrän ikväll, men som bloggare har jag inga sådana krav på mig.

Jag är numera hypad. Bionic Commando var ett av de spel som jag lade ner oerhört mycket tid på när det begav sig till NES. Och trots att jag aldrig klarade det så kom jag faktiskt rätt långt. Att nu få en möjlighet att återvända till ett av mina favoritspel med bättre grafik, bättre musik, bättre bossar och en aningen enklare svårighetsgrad är jag väldigt tacksam för.

Bionic Commando Rearmed släpps till Playstation Network, Xbox Live Arcade och PC inom en inte allt för lång tid.