Araben som fick sin kamel

Tillbaka från en skön semester, några erfarenheter rikare och med en aningen brunare skinnton. Har varit och semestrat i arabland, det har öppnat upp mina ögon för en hel del som jag förhoppningsvis kommer att blogga om i ett par framtida inlägg.

Redan nu kan vi säga följande. Tunisien är ett skönt land när det gäller sol, bad och sevärdheter. Dock mindre så när det kommer till politik, försäljare och fördomar. Men som sagt, djupare om det här i kommande inlägg.

Gällande det nya jobbet som jag nämnde innan jag stack på semester... Det är faktiskt inte alls inom spelbranschen som man kanske kunnat tro. Jag kommer att börja arbeta som testansvarig hos +46 från och med tisdagen nästa vecka. Ser fram emot arbetsuppgifterna som kommer att bestå av mycket mer än bara testning. Man lär ju så länge man lever och det är just den biten jag ser fram emot mest.

I och med att jag officiellt fortfarande semestrar så ska jag bege mig iväg mot nya inaktiviteter. Lättja är inte en dödssynd, låt inte någon lura i er att det är så.

Som avslutning vill jag erbjuda en bonus på hur det gick till när araben äntligen fick tag på sin kamel.

Naseer1.jpg