Anpassning till Wordpress 2.3

Tro det eller ej, men mitt byte av tema denna gång är bara ett test. Nu är det inte sagt att jag inte kommer att behålla saker och ting som de är, men än så länge har jag faktiskt inte bestämt mig.

Med det inbyggda taggsystemet har möjligheter som jag inte vågat utforska tidigare öppnat sig. Det har fått mig att delvis tänka om mitt sätt att presentera mina inlägg. Där jag tidigare haft en väldigt tydlig koppling till bloggar.se försöker jag numera leva på egna meriter.

Och här introduceras det jag kallar mervärde. Helt enkelt en lansering av mina interna taggar som vidareläsning. Mina hänvisningar till bloggar.se har nu fått gå tillbaka ett steg till att exponeras endast för varje inlägg för sig. Samtidigt har den externa tagglänkningen åsidosatts till ett fält till höger om inläggen istället för direkt under. Det ser helt enkelt snyggare ut och samtidigt blir taggfunktionen mer relevant, det är i alla fall vad jag tror.

I bloggar.se:s plats har mina mervärdeslänkar tagit plats. Jag hoppas att ni kommer att utnyttja dessa för att läsa er in på vad jag tidigare tyckt i ämnet. Det är ett egoistiskt tänkande, men jag har ändå försökt att hålla mig så öppen för bloggosfären som någonsin tidigare. Länkandet i själva inläggen kommer att fortsätta på samma sätt som förut, det är berikande att skicka läsare till varandra.

Vidare har ett par nygamlingar kommit tillbaka. Ett av dem är taggmolnet, det andra tre-kolumn-designen och det tredje är pluginet Get Recent Comments från Krischan Jodies.

Återkom gärna med feeback om du känner för det. Något som inte fungerar? Kommentera nedan eller skicka ett mail till naseer[a]tmn.nu.