A snapshot of life

Man slutar på ett jobb och börjar på ett annat. Otroligt tidskrävande är det och inget jag kan rekommendera. I min värld längtar jag efter en arbetsplats där jag får jobba i 40 år för att sedan pensionera mig. Vissa tycker säkert att det är en mardröm jag beskriver, men någonstans känns det åtminstone för min del som ett liv värt att prova. Man kan ju alltid ångra sig om det inte skulle fungera.

Nåja, det som väcker mina bloggkrafter i liv är ett inlägg av den alltid lika intressanta Beta Alfa. Här har han i ett inlägg hittat en Simpsons-hyllning till Noah, mannen som fotograferar sig själv en gång om dagen för att på så sätt fånga åldrandets process.

The Simpsons låter oss följa Homer Simpsons liv en bild i taget i 39 år. Serien har fortfarande sina guldklimpar.

Psst... är du upp över öronen förälskad i mig går jag att hitta i en mer aktiv form hos Pakten Böcker.