9/11, en dokumentär

Jag vet inte riktigt varför, men jag är inne i en period då jag gärna utsätter en händelse för granskning ur motsatta perspektiv. På grund av detta har jag därför snubblat på en dokumentärfilm som tar upp terrordådet 11 september.

Just den här filmen heter Loose Change 2nd edition och upphovsmännen heter Korey Rowe, Dylan Avery och Jason Bermas. Tre amerikanska killar i tjugoårsåldern.

De här killarna har ifrågasatt den officiella bilden av terrordådet och skapat en dokumentär på 1 timme och 20 minuter som ser till att ge deras bild av händelsen.

Att se filmen är intressant, jag måste erkänna att jag hittills viftat bort de flesta konspirationsteorier om 11:e september, men Loose Change får mig att ifrågasätta i alla fall några av de officiella förklaringar vi fått.

Filmen är upplagd hos Google Video, det finns en hemsida med matnyttig information och annat nödvändigt och slutligen hittar man en blogg där man kan läsa om Dylan Averys härjningar.